Magyar Vándor

"Amikor az ember határozott cél felé tart..., nagyon fontos, hogy az útnak is szenteljen figyelmet. Az út az, amely mindig megmutatja a célba érés legjobb módját, s útközben gazdagodunk. (...) Az lehet jobb vagy rosszabb, attól függően, melyik utat választjuk az eléréséhez, és hogy miképpen járjuk ezt az utat. Ezért olyan fontos... felfedezni a titkokat mindabban, amit megszokásból, mindennap látunk, de amelyeket rutinból képtelenek vagyunk észrevenni."

Paulo Coelho fenti idézete motiválta ezt a geoláda sorozatot, amely sajátságos módon mutatja be Magyarországot. A megyénként elrejtett 26-26 láda csak a célt határozza meg, de a közöttük meghúzódó út megtalálása és az utazás az, aminek során felfedi igazi arcát az adott megye. Azért reméljük, hogy a megtalált ládák is felfednek eddig még nem ismert "kiskincseket" az adott megyében.

A játék célja bejárni Magyarország 19 megyéjét és a fővárost (továbbiakban 20 megye), és megkeresni az ott elrejtett 25-25 geoládát. Minden ládában található egy négy karakteres kód, amellyel igazolhatod ezen az adott láda megtalálását. Ha egy megyében megtalálod mind a 25 ládát és a megtalálást ezen az oldalon igazolod a kódok segítségével, akkor számodra láthatóvá válik az adott megye bónusz ládájának pontos koordinátája. Kérünk, hogy ezt a találatot is adminisztráld ezen az oldalon.

Ha minden megyét sikeresen teljesítettél, akkor csak az országos bónusz megtalálása az utolsó feladat a játék teljesítéséhez. Legyél Te is azok között, akik saját szemükkel látták az országot!

A játék zavartalan lebonyolítása érdekében minden geoláda közelében elhelyezésre került pótjelszó is, amely az esetleg eltűnt, de még nem pótolt geoláda megtalálását teszi lehetővé. Ezeket kérjük csak akkor használjátok, ha a geoláda tényleg hiányzik.

A játékot alkotó geoládák, beleértve a bónuszládákat is (természetesen nem a pontos koordinátákkal) megjelentek a GpsGames.hu, illetve a Geocaching.com játékoldalakon is. Így ott is adminisztrálhatod a megtalálásukat, illetve a geoládák leírásait és egyéb adatait onnan le tudod tölteni.

Természetesen lehetővé tesszük a ládák adatainak letöltését a játék oldalunkon is, a letöltési link alatt.

Érdemes a játék facebook oldalát követni, hiszen újabb és újabb megyék kerülnek be a játékba. Hasznos információk, hírek és meglepetések várnak majd Rád! És természetesen annak sincs akadálya, hogy kérdéseket tegyél fel.